Trouwen Breda

Trouwen Breda

De mogelijkheden op het gebied van trouwen in Breda zijn bijna eindeloos groot. Dat maakt het er niet makkelijker op als je een bruiloft wilt gaan plannen. Je eigen bruiloft organiseren is tenslotte niet iets wat je dagelijks doet.

trouwen breda

Tips en inspiratie op het gebied van trouwen in Breda

Ons dagelijks werk heeft alles met trouwen in Breda te maken. We hebben al meer dan 400 bruiloften gefotografeerd en een groot deel hiervan vond plaats in de mooie stad Breda. Met onze jarenlange ervaring als bruidsfotograaf in Breda vertellen we graag je alles wat je moet weten. Op deze pagina staan verschillende tips voor jullie bruiloft planning.

Trouwen in breda

Nadat je ten huwelijk bent gevraagd start de tijd waarin jullie samen kunnen fantaseren over jullie huwelijksdag, en hoe jullie die het allerliefste zouden willen vieren. Het kiezen van een trouwlocatie is vaak het eerste wat op je to-do-lijstje staat.

Trouwlocaties in Breda

Vroeger kon je enkel op het stadhuis trouwen. Dit is tegenwoordig niet langer verplicht en daarmee is het aanbod aan trouwlocaties in Breda enorm gegroeid. Waar moet jullie trouwlocatie aan voldoen? Als je er enkel je ceremonie wilt vieren dan is het stadhuis nog steeds een goede optie. Wil je ook taart eten en gezellig borrelen dan is het verstandig om voor een andere locatie te kiezen. Hier kan je dan ook gelijk dineren en het feest vieren.

trouwen in breda

Vier je complete bruiloft op één trouwlocatie

Als je de complete bruiloft viert op één locatie is dit de garantie voor een relaxte dag, zonder logistiek drama voor de gasten. Dit kan bijvoorbeeld bij populaire locaties als de Korenmolen en bij trouwlocatie Bovendonk. Hier kan de je trouwen en de volledige dag, van begin tot eind, vieren op één locatie. Beide trouwlocaties bieden zelfs de mogelijkheid aan om te blijven slapen. Zo weet je zeker dat jullie bruiloft uitbundig gevierd gaat worden.

Welke locatie kies je als je gaat trouwen in Breda? Omdat het niet eenvoudig is om een goede keuze te maken hebben we een overzicht gemaakt met de mooiste trouwlocaties in Breda.

Tip: bekijk de lijst met de 5 mooiste trouwlocaties in Breda

Trouwen in Breda op de juiste datum

Het bepalen van de perfecte datum voor jullie bruiloft is vaak afhankelijk van de beschikbaarheid van jullie favoriete locatie. Nadat de trouwlocatie is geboekt ligt ook jullie trouwdatum vast. De volgende stap is bepalen wie jullie bruidsfotograaf in Breda mag zijn.

trouwen breda afotografie

Wat voor foto’s willen jullie van je trouwdag?

Bruidsfotograaf Breda

Kies voor een bruidsfotograaf die vaak fotografeert in Breda waardoor je zeker weet dat alles goed komt met jullie trouwfoto’s. Een bijkomstig voordeel is dat deze fotograaf ook alle goede fotolocaties in Breda kent. Dit bespaart een hoop tijd, want dan hoef je hier zelf niet naar te gaan zoeken.

Hoe wil jij je trouwdag later herinneren? De foto’s zijn erg bepalend hoe je na afloop terugkijkt op jullie mooiste dag. In onze fotografie staat vooral humor en gezelligheid centraal.

trouwen in breda fotograaf

Natuurlijk maken we ook foto’s van alle gasten

Zet je angst om op de foto te gaan maar opzij! Met speelse opdrachtjes en eenvoudige aanwijzingen maken we prachtige foto’s van jullie twee. Zo houden we het gezellig en ontspannen. Zo heb je na de bruiloft prachtige foto’s van jullie twee. Met daarnaast een mix aan foto’s van de gasten, zoals met je lieve oma, en mooie detailfoto’s van de zorgvuldig uitgekozen aankleding.

Twee fotografen op je bruiloft

Wil je echt niets missen van je bruiloft? Dan zijn twee fotografen op je bruiloft de overweging waard. Met twee fotografen worden ook de momenten gefotografeerd die je zelf niet bewust meemaakt. Niet alleen jullie belevenissen worden vastgelegd, maar ook die van de gasten. Een waardevolle toevoeging, want het zijn tenslotte de foto’s die als enige tastbare herinneringen overblijven na jullie bruiloft. Ben je op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft die als duo fotograferen? Dan moet je zeker even een kijkje nemen bij The Wedding Story.

Succes met jullie zoektocht naar een goede bruidsfotograaf in Breda!

Fotolocatie breda

Na het kiezen van de bruidsfotograaf is het tijd om de locatie voor de fotoshoot in Breda te bepalen. Ga voor een fotolocatie op de route van jullie huis naar de trouwlocatie. Zo verlies je niet onnodig veel kostbare tijd in het verkeer. Geen gehaast op jullie trouwdag!

trouwen breda fotograaf

De afwisseling op de Strijbeekse heide is groot en daarom erg geschikt om gevarieerde foto’s te maken

Neem de tijd. Wandel een stuk met elkaar en maak onderweg foto’s op mooie plekjes die jullie tegenkomen. Reserveer voor een volledige fotoshoot minimaal 90 minuten. Onze favoriete fotolocatie in Breda is de Vrachelse heide. Hebben jullie een trouwlocatie in het Zuiden van Breda, dan kan je beter kiezen voor de Strijbeekse heide. Om jullie nog beter te kunnen helpen hebben we een overzicht gemaakt met de beste fotolocaties in Breda.

Tip: bekijk het overzicht met de 10 beste fotolocaties in Breda

Anderen bekeken ook

Portfolio

bekijk mijn portfolio

Over Arjan

meer info over mij

Werkwijze

mijn werkwijze


 

Of ga terug naar mijn bruidsfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.