Entertainment op je bruiloft

Entertainment op je bruiloft

Met entertainment op je bruiloft kan je de gasten een bijzondere ervaring geven. De juiste vorm van vermaak zorgt ervoor dat je gasten het extra naar hun zin hebben. Geef je gasten een unieke ervaring waar ze nog jaren later over praten!

7 beste ideeën voor entertainment op je bruiloft

Niet alle vormen van entertainment die ik als trouwfotograaf op een bruiloft tegenkom zijn even geslaagd. Je kunt 440 ideeën voor entertainment bedenken, maar slechts een klein aantal activiteiten is echt de moeite waard om aan te bieden op je bruiloft. Hieronder lees je de 7 beste ideeën voor entertainment op je bruiloft.

wat is leuk om te doen op een bruiloft

Geef je gasten een unieke ervaring waar ze nog jaren later over praten!

Wat is leuk om te doen op een bruiloft?

Activiteiten om samen te doen

Iets met elkaar ondernemen is één van de beste manieren om een gezellige sfeer te creëren op je bruiloft. Zorg voor spelletjes tijdens de borrel en je hebt al snel een middag vullend programma. Denk hierbij aan een levensgroot Yenga spel, sjoelen, blikgooien, zaklopen, koekhappen, spijkerpoepen, touwtrekken en katapult schieten. Bepaal zelf welke spellen je het meeste aanspreken. Dit levert veel grappige trouwfoto’s op!

entertainment op je bruiloft

Spelletjes zoals Yenga zorgen voor een gezellige sfeer tijdens het borrelmoment

Samen iets leren tijdens een clinic

Als entertainment op je bruiloft kan je ook denken aan een clinic waarbij je met elkaar deelneemt aan een activiteit. Dit kan een dans workshop zijn. Je kunt kiezen uit een breed scala met verschillende type dansen. Je kunt er vast wel één bedenken die aansluit bij het thema van je eigen bruiloft.

Is dansen niet echt jullie ding? Dan zijn er nog vele andere vormen van workshops te bedenken. Een bongo clinic werkt ook perfect. Als iedereen in een kring zit om een groot kampvuur, waarbij je leert spelen op een grote trommel, creëer je een unieke ervaring waarover iedereen jaren later nog steeds praat.

entertainment voor een bruiloft

Een clinic is een unieke ervaring waar iedereen jaren later nog stees over praat

Wat mag niet ontbreken op een bruiloft?

ideeën voor de feestavond

Live muziek is een vorm van entertainment wat niet mag ontbreken bij het maken van de planning voor je bruiloft. Het kan op verschillende momenten tijdens een bruiloft worden ingezet. Tijdens de ceremonie geeft het net dat beetje extra emotie waardoor iedereen dit mooie moment nog intenser beleefd. Bij de borrel is live muziek perfect als achtergrond muziek. Je kunt natuurlijk ook een zanger of band inhuren voor de feestavond. Deze artiesten weten de dansvloer binnen no time vol te krijgen. Garantie op een swingende avond!

ideeen voor de feestavond

Een zanger weet de dansvloer binnen no time vol te krijgen

cocktailbar

Een cocktailbar mag absoluut niet ontbreken op de feestavond tijdens een bruiloft. Vooraf kan je zelf bepalen welke drankjes er worden geschonken. Het is aan te raden om in ieder geval Gin Tonic aan te bieden. Dit is een razend populair drankjes op feestavonden.

entertainment bruiloft

Een cocktailbar mag absoluut niet ontbreken op de feestavond

originele activiteit

Een van de meest originele activiteiten van entertainment op een bruiloft vind ik nog altijd een kunstenaar die karikaturen maakt. Er zijn verschillende kunstenaars die dit kunnen doen. Niet alleen geschikt voor tijdens de feestavond, maar je kunt deze activiteit ook al eerder op de dag aanbieden. Bijvoorbeeld tijdens de borrel. Een kunstenaar schetst in 5 minuten een portrettekening. Zo gaan je gasten met een uniek aandenken aan je bruiloft naar huis.

originele activiteit bruiloft

Geef je gasten een uniek aandenken aan je bruiloft

Anderen bekeken ook

– 3 spectaculaire alternatieven voor een openingsdans
– Deze vragen moet je niet vergeten te stellen aan je huwelijksfotograaf!
– Zo laat je grappige en gekke trouwfoto’s maken op je bruiloft
– Dit is wat veel professionals niet met je delen als je een bruiloft gaat plannen!

 

bekijk mijn portfolio

meer info over mij
mijn werkwijze

 

Als trouwfotograaf fotografeer ik al meer dan 15 jaar bruiloften o.a. in: Breda, Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch, Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Bergen op Zoom, Tilburg, Middelburg en Eindhoven.