Bruidsfotograaf Noord Brabant

Beschikbaar in heel Nederland

Leuk om kennis met je te maken!

Ik ben bruidsfotograaf Arjan, gevestigd in Noord Brabant en fotografeer bruiloften door heel Nederland. Met foto’s vol energie wil ik jou nog jaren lang laten herinneren hoe tof je bruiloft was. Ik neem graag de Brabantse gezelligheid mee naar jullie bruiloft.

bruidsfotograaf west brabant

Stijve trouwfoto’s zijn zó 2002!

Ik fotografeer vol enthousiasme koppels die midden in het leven staan en van hun bruiloft één groot feest gaan maken. Die beseffen dat het leven niet perfect is en dit ook niet van hun bruiloft verwachten. Bruidsparen met lef en een goed gevoel voor humor. Die springen, lachen, dansen en met volle teugen van het leven genieten!

Vanaf de eerste minuut laat ik me helemaal meeslepen door jullie dag. Ik ben een gevoelsmens, en ben het meest op mijn gemak in een ontspannen omgeving waarin mensen genieten. Dit geeft de juiste positieve energie en een ongelofelijke boost aan creativiteit. Zie me als een daggast en niet als ‘dé trouwfotograaf’ en je zult merken dat je me hierdoor nog maar nauwelijks opmerkt.

bruidsfotograaf west brabant

Samen met alle lieve mensen om je heen ga je mooie herinneringen maken. Met mijn trouwfotografie vertel ik jullie verhaal en leg ik de sfeer van de dag vast. Vol met liefde, humor en onverwachtse momenten. Trouwfoto’s vol emotie die je voelt, zelfs jaren na je bruiloft.

Bruidsfotograaf met humor, gevestigd in West Brabant en beschikbaar in heel Nederland.

Het geheim achter foto’s die je voelt

Als bruidsfotograaf krijg ik vaak de vraag wat de mooiste trouwlocatie is waar ik de afgelopen tijd heb mogen fotograferen. Als ik eerlijk ben maakt het niet uit of jullie de bruiloft groots of juist intiem gaan vieren. Het doet er ook niet toe of dit op een extreem luxe trouwlocatie is of niet. Het is niet de locatie die de foto’s maakt, maar het zijn de mensen. Het bruidspaar samen met hun dierbare gasten zijn de belangrijkste ingrediënten voor het verhaal wat ik ga vastleggen. Van de fijne momenten die je met elkaar gaat beleven maak ik trouwfoto’s vol emotie die je voelt. Waardevolle foto’s die jou na de bruiloft weer even terugnemen naar het fijne gevoel van dat moment.

Like there is no tomorrow

Mijn grootste nachtmerrie: Een volgepropte tijdsplanning, die van minuut tot minuut is gevuld met verplichte poseer nummertjes, waarbij ik als trouwfotograaf machteloos vanaf de zijlijn moet toekijken hoe het bruidspaar hun dag als een voorgeprogrammeerde machine beleefd. Een dag die geregeerd wordt door stress. Met gebrek aan een ontspannen sfeer omdat er geen ruimte is voor spontane gebeurtenissen. Als dit voor jou de ideale manier is om je trouwdag te vieren ben ik wellicht niet de juiste persoon om jullie bruiloft vast te leggen. Ik ben jouw trouwfotograaf als je alles gaat geven op je bruiloft en gaat genieten like there is no tomorrow! Geef mij jullie vertrouwen en ik verras je na afloop met waardevolle trouwfoto’s.

Een blijvende herinnering

Naast het fotograferen van bruiloften ben ik ook werkzaam als uitvaartfotograaf. Op deze manier kan ik nabestaanden een liefdevolle herinnering geven in de moeilijke tijd die ze doormaken. Afscheidsfotografie helpt het verlies een plek te kunnen geven. Ik ben heel dankbaar dat ik deze vorm van fotografie kan combineren met bruidsfotografie.

Work hard play harder

Alle dingen waar ik blij van word: een dikke knuffel van mijn dochter, zonsondergang, perslucht duiken, een ijskoude Mojito, relaxen in onze hottub, crossfit, de trouwfoto’s van onze eigen bruiloft, samen met mijn vrouw (Lotte) uit eten, wintersport, wandelen met onze hond Scott,

bruidsfotograaf west brabant

Werk je als bruidsfotograaf alleen in West Brabant?

Werk je als bruidsfotograaf alleen in West Brabant?” Deze vraag krijg ik vaker. Ik fotografeer bruiloften door heel Nederland, en dus niet alleen in West Brabant. Fotostudio Afotografie is gevestigd in de gemeente Moerdijk, dit ligt in West-Brabant.

Laten we verder kennismaken!

Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jullie zijn. Jullie zijn van harte welkom in mijn fotostudio zodat we uitgebreid kennis met elkaar kunnen maken. Als het klikt lijkt het me erg leuk om jullie bruiloft vast te mogen leggen! Ook van jouw dag maak ik graag foto’s waar de liefde en enthousiasme van af spatten.

bruidsfotograaf west brabant arjan van der plaat

 

Wil je een afspraak maken om uitgebreid kennis te maken?

Maak een afspraak met me op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in