Fotograaf Bruiloft

Lees alles over onze werkwijze

Op zoek naar een betaalbare fotograaf voor je bruiloft?

Ben je op zoek naar een betaalbare fotograaf voor je bruiloft? Gevonden!

fotograaf bruiloft

Oneindig veel plezier, ook na je bruiloft

In onze fotografie staat humor centraal. We zijn gek op een relaxte sfeer en leggen deze ook graag vast. Vergeet de stijve bende zoals in het plakboek van je grootmoeders bruiloft. De tijd van de stijve en formele statieportretten is wat ons betreft voorbij! Tegenwoordig mag je helemaal zelf bepalen hoe je de bruiloft vorm geeft. Gewoon zoals jij dat wilt. Zoals trouwen in het bos, of lekker buiten op het strand. Hier worden wij ontzettend enthousiast van. We zijn ook gek op thema bruiloften zoals festival bruiloften, vintage bruiloften en bohemian bruiloften.

Een dag lang genieten samen met al je lieve familie en vrienden om je heen. Dit is precies wat we in onze foto’s willen laten zien. Jullie verliefde blik naar elkaar, de ondeugende blik van je kleine neefje en nichtje en de grote glimlach op het gezicht van je oma. Stuk voor stuk moment die we voor jullie vastleggen, zodat je ook na je bruiloft kunt zien hoe tof je bruiloft was.

fotograaf bruiloft

Geniet van de geweldige tijd, ook na je bruiloft!

Onze werkwijze stap voor stap

1. Voorpret

Spreekt onze stijl van fotograferen jullie aan? Leuk! Dan heb je de fotograaf voor je bruiloft gevonden! Vraag een offerte aan en geef daarbij de trouwdatum aan. We laten je direct weten of we nog beschikbaar zijn. Je ontvangt ook gelijk onze offerte met scherpe bruidsfotografie prijzen.

Wacht niet te lang met boeken. Gemiddeld boekt een bruidspaar 12 maanden voor hun bruiloft. Vooral de vrijdag en zaterdag in de maanden mei tot en met oktober zijn top favoriet en snel volgeboekt.

We houden contact met elkaar. Indien gewenst kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. We nemen graag met jullie de dag door. Ook ontvangen we graag het draaiboek enkele weken voor de bruiloft.

2. let the fun begin!

Jullie lang verwachte dag is aangebroken. Tijd om je zorgvuldig uitgezochte trouwkleding aan te trekken met de nodige hulp van alle lieve mensen om je heen. Dit gaat ongetwijfeld een mooie dag worden. Even los van de dagelijkse sleur, genieten van alles wat gaat komen.

Wat we vooral belangrijk vinden is dat jullie een leuke en ontspannen trouwdag beleven. Hier gaan we dan ook alles aan doen. We houden van gezelligheid en mengen ons graag tussen jullie gasten. Op deze informele manier maken we mooie foto’s van de ongedwongen momenten. Spontane bruidsfotografie met een vleugje humor.

fotograaf bruiloft gezocht

Spontane bruidsfotografie met een vleugje humor

3. Nagenieten

Je hebt elkaar het ja-woord gegeven, de taart is op en het feest is inmiddels voorbij. Gelukkig is er nog één ding overgebleven van jullie bruiloft; de foto’s!

Na de bruiloft volgt er voor ons een intensief proces. We selecteren de mooiste foto’s die we daarna stuk voor stuk voorzien van onze kenmerkende stijl. Je ontvangt van ons een downloadlink waarmee alle foto’s direct binnen gehaald kunnen worden. We werken met een eenvoudig online systeem waardoor je de foto’s rechtstreeks in huis ontvangt. In veel gevallen heb je de foto’s al in huis op het moment dat je terug komt van jullie huwelijksreis.

Ook krijg je na afloop een fotoalbum met de allermooiste trouwfoto’s. Een mooi boek wat makkelijk mee te nemen is zodat je makkelijk de dag kunt delen met je familie en vrienden.

 

Bekijk verschillende voorbeeldfoto’s

Ik wil meer foto’s bekijken! >>

Of, wil je meer weten over wie wij zijn?

 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Zijn wij de perfecte fotograaf voor jullie bruiloft? Laat het ons weten en check eenvoudig per whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Zo weet je direct wat de mogelijkheden zijn.

 

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 
betaalbare fotograaf bruiloft