Prijzen Bruidsfotografie

Onze scherpe bruidsfotografie prijzen


Mooie trouwfoto’s van je bruiloft moet voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom hanteren we betaalbare bruidsfotografie prijzen. Professionele foto’s, maar voor een scherpe prijs.

Bruidsfotografie prijzen overzicht

Eenvoudig

3 uur fotografie
50 digitale foto’s
15x15cm fotoalbum
inclusief BTW
€ 694,-

Basis

6 uur fotografie
150 digitale foto’s
20x20cm fotoalbum
inclusief BTW
€ 972,-

Uitgebreid

9 uur fotografie
250 digitale foto’s
20x20cm fotoalbum
inclusief BTW
€ 1267,-

Wat krijg ik voor deze prijs?

Ervaren fotograaf

We staan de hele dag voor jullie klaar en hebben een ruime ervaring met het fotograferen van bruiloften. We houden van een positieve kijk op de wereld. Met humor toveren we graag een glimlach op iedereens gezicht. Samen met jullie gaan we er wat moois van maken. Jullie bepalen zelf hoe lang de fotograaf aanwezig is op de bruiloft.

Mooie bruidsfotografie voor een scherpe prijs

 

Foto’s eenvoudig snel in huis

We werken met een eenvoudig online systeem waardoor je de foto’s rechtstreeks in huis ontvangt. Geen gehannes met bezorgingen per post, waarvoor je een hele dag thuis moet gaan zitten wachten tot de postbode eindelijk het pakketje langs komt brengen. Na de bruiloft ontvang je van ons een downloadlink waarmee je alle foto’s direct binnenhaalt. Zo heb je de foto’s eenvoudig snel in huis.

Inclusief fotoalbum

De mooiste foto’s van de bruiloft worden gedrukt in een fotoalbum. Met dit basisalbum heb je direct alle foto’s van je bruiloft bij de hand. Het is makkelijk mee te nemen, zodat je familie, vrienden en zelfs je collega’s op het werk kunt laten zien hoe leuk jullie dag is geweest. Het is mogelijk om het basisalbum verder te personaliseren.

prijzen bruidsfotografie

Veel gestelde vragen

Hoe komt het dat jullie zulke scherpe bruidsfotografie prijzen hebben?

Onze focus ligt op het maken van mooie trouwfoto’s. Geen extra poespas, gewoon foto’s die samen een waardevol aandenken aan de bruiloft vormen. Zo ben je geen geld kwijt aan overbodige service en kunnen we je een scherpe prijs voor onze bruidsfotografie aanbieden.

Wat wordt door andere bruidsparen gekozen?

De meeste bruidsparen laten hun bruiloft vastleggen vanaf de ‘first-look’. Dus vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst zien, met daarna de fotoshoot, ceremonie, borrel, groepsfoto’s en vaak het eerste half uur van het diner. Afhankelijk van jullie dagindeling komt dit neer op 7 à 8 uur in totaal.

betaalbare bruidsfotografie prijzen

Ik heb interesse, wat moet ik nu doen?

Leuk dat onze stijl van fotograferen jullie aanspreekt. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Op deze offerte kunnen jullie alle wensen voor de bruiloft aangeven zoals het aantal uren fotografie. Ook van jullie dag maken we graag mooie foto’s!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ik wil een offerte aanvragen! >>

De offerte heb je binnen een dag in huis

 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Zijn wij de perfecte fotograaf voor jullie bruiloft en spreken onze bruidsfotografie prijzen jullie aan? Laat het ons weten en check eenvoudig per whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Zo weet je direct wat de mogelijkheden zijn.

 

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in