Fotoshoot Breda

Fotoshoot breda

Laat een fotoshoot in Breda maken! Wees niet bang, na afloop heb je geen stijve kaak vanwege het op commando moeten lachen. We gaan er een ongedwongen fotoshoot van maken. Met eenvoudige aanwijzingen en kleine opdrachtjes worden er mooie foto’s gemaakt waarbij humor en gezelligheid centraal staan. Zo is een fotoshoot in Breda extra leuk, maar vooral ook ontspannen om te doen.

fotoshoot breda

We gaan er een ontspannen fotoshoot van maken

Bepaal zelf het type fotoshoot in Breda

Of je nu een zwangerschapsfotoshoot, een gezinsfotoshoot of samen met je partner een loveshoot wilt laten maken, het is allemaal mogelijk. We adviseren je graag over welke fotolocatie in Breda het beste werkt voor jouw type fotoshoot. Neem hiervoor contact met ons op via Whatsapp. We helpen je graag verder.

zwangerschap fotoshoot breda

Welke type fotoshoot wil jij laten maken?

 

Nog wat hulp nodig? Of willen jullie een afspraak maken?

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

Tips voor een fotoshoot in Breda

Fotolocaties in Breda

Er is een ruime keuze aan fotolocaties voor het maken van een fotoshoot in Breda. Vooral de heide is een perfecte omgeving voor een ongedwongen fotoshoot zonder dat het stijve poseersessie wordt. Onze fotografiestijl komt hier het meeste tot zijn recht.

fotoshoot breda bruiloft

Op de heide komt onze fotografiestijl het meest tot zijn recht

Breda is omringt door heide, dus er is altijd een goed plekje in de buurt te vinden. Onze favoriete fotolocatie is de Vrachelse Heide. Ook de Galderse Heide, direct onder het Mastbos en de Strijbeekse Heide zijn geschikte locaties. Om je verder te helpen hebben we een overzicht met de beste fotolocaties in Breda gemaakt.

Tip: bekijk het overzicht met de 10 beste fotolocaties in Breda

Beste tijdstip voor een fotoshoot in Breda

Voor een goed resultaat bij de fotoshoot adviseren we tussen 11:00 en 15:00 uur geen foto’s te laten maken. De zon is tijdens dit deel van de dag op zijn felst. Dit geeft harde schaduwen en dit is niet bepaald charmant. Ook ga je bij fel zonlicht snel knijpen met je ogen.

fotoshoot breda zonsondergang

Plan de fotoshoot rond zonsondergang voor een extra bijzonder resultaat

Het is beter om de fotoshoot in Breda te plannen als de zon lager aan de hemel staat. We helpen je graag bij het bepalen van het juiste tijdstip. Eventueel kan je de fotoshoot ook rond zonsondergang plannen voor een extra bijzonder resultaat.

Wat kost een fotoshoot in Breda?

fotoshoot in breda

– Een 1,5 uur durende fotoshoot in Breda
– Spontane en vrolijke foto’s
– De mooiste foto’s in een 20x20cm fotoalbum
– 25 hoge resolutie fotobestanden

De investering voor een fotoshoot in breda is 440,- euro.

Loveshoot Breda inclusief fotoalbum

Na de fotoshoot ontvang je van ons een downloadlink waarmee je de foto’s direct binnenhaalt. Zo heb je de foto’s eenvoudig snel in huis. De mooiste foto’s van de fotoshoot worden gedrukt in een fotoalbum. Zo heb je direct alle foto’s bij de hand. Het fotoalbum is een leuk aandenken, wat je eventueel aan iemand cadeau kunt doen.

Wil je een afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak via Whatsapp. Geef hierbij aan welke fotolocatie jullie voorkeur heeft. Zo weet je direct wat de mogelijkheden zijn. Heb je nog wat hulp nodig bij de planning van je fotoshoot? Ook hier helpen we graag mee.

 

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

Anderen bekeken ook

Portfolio

bekijk mijn portfolio

Over Arjan

meer info over mij

Werkwijze

mijn werkwijze


 

Of ga terug naar mijn bruidsfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.