Bruidsfotograaf West Brabant

Maak kennis met ons

Leuk om kennis met je te maken!

Wij zijn Lotte en Duane een team talentvolle fotografen. Met foto’s vol energie willen we jou nog jaren lang laten herinneren hoe tof je bruiloft was. We fotograferen bruiloften door heel Nederland. Onze bruidsfotografie studio is gevestigd in West Brabant.

bruidsfotografen west brabant

Stijve trouwfoto’s zijn zó 1990!

Lotte: Vroeger probeerde ik me altijd te verstoppen als mijn moeder de fotocamera tevoorschijn haalde. Ik wist namelijk dat ik dan overdreven moest gaan poseren van. “Nu even lachen!” Hierbij wist ik me totaal geen houden te geven. Zó ongemakkelijk. En het resultaat? Foto’s waarop ik mezelf helemaal niet herkende. De ongemak spatte er vanaf.

Duane: Heel herkenbaar! Zelf was ik ook altijd dramatisch met op de foto gaan. Alle aandacht die dan op mij gericht was. Vreselijk. Ik probeerde dan mijn beste gezicht tevoorschijn te toveren, maar de realiteit was dat ik daarbij stond te overdrijven. Als ik dan later terug keek naar de foto dacht ik: “Wie is dit dan?” Weer een foto van een overdreven scheve namaak lach op mijn gezicht. Ik ging daarom iedere fotocamera zoveel mogelijk uit de weg.

Lotte: We zijn blijkbaar niet de enigen Duane. Wist je dat hier onderzoek naar is gedaan? Uit onderzoek blijkt dat 77 procent van alle mensen zich het liefste verstopt zodra er een foto wordt gemaakt. Daarnaast vindt 65 procent van alle vrouwen op de foto gaan zelfs stressvoller dan het geven van een presentatie, op een eerste date gaan of naar een sollicitatie gesprek gaan.

Duane: Ik wist dat veel mensen niet graag op de foto gaan, maar dat het er zoveel zijn wist ik niet. Bizar!

Dit gaan we op jouw dag anders doen

Lotte: Dit is precies wat we met onze ontspanne werkwijze voorkomen. Tijdens het fotograferen op een bruiloft zorgen we ervoor dat we onopgemerkt blijven. Zo heb je zelf niet door dat je op de foto gaat, en kan je gewoon ongehinderd genieten van alles wat er gebeurt.

bruidsfotograaf Duane

Duane: We vragen je nooit om naar de camera te kijken! Kijk liever in elkaars ogen. Geniet, alsof de wereld om je heen niet bestaat. Als fotograaf zorg ik dat ik vanaf de juiste hoek de foto’s maak. Hierbij maak ik gebruik van het juiste licht zodat je er op je best op komt te staan. Zeg maar dag tegen stress, en hallo tegen een ontspannen gevoel!

Lotte: Inderdaad, je kunt je fake smile thuislaten! Deze heb je wat ons betreft niet nodig. We maken onopgemerkt foto’s van de informele momenten van jullie dag. Zoals lekker kletsen met je vriendinnen tijdens de borrel en de dikke knuffel van je ouders net na de ceremonie. Samen met jullie maken we er wat moois van.

Duane: Geef ons maar een berg ontspannen momenten, en gasten met een gezonde dosis humor. Dan maken wij foto’s waarop je kunt zien dat iedereen onwijs geniet van een ontspannen dag. We geven je graag een bijzonder aandenken waarop je kunt zien dat jullie een leuke dag hebben beleefd. Dat alles 100% poseerstress vrij!

Spontane bruidsfotograaf, gevestigd in West Brabant en beschikbaar in heel Nederland.

Work hard play hard

Duane: Met een gezonde dosis energie en optimisme houden we van hard werken. Altijd gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. 12 uur achter elkaar fotograferen op een bruiloft? Daar draaien we ons hand niet voor om. Kom maar op!

Lotte: Naast hard werken houden we ook van ontspannen. We brengen graag tijd door samen met de belangrijkste mensen in ons leven zoals onze familie en vrienden. Ontspanning vinden we in lekker sporten, maar we genieten net zo goed van een mooie zonsondergang. Gewoon in het moment zijn, en even helemaal niets moeten en de warmte van de ondergaande zon op je gezicht voelen.

Duane: Op een bruiloft zijn we helemaal in ons element. Omringt door mensen die lekker ontspannen en genieten van een relaxte dag, wordt onze creativiteit maximaal gestimuleerd. We vinden dat mooie trouwfoto’s voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom hanteren we onze betaalbare bruidsfotografie formule.

bruidsfotograaf west brabant

Werken jullie als bruidsfotograaf alleen in West Brabant?

Werken jullie als bruidsfotograaf alleen in West Brabant?Lotte: Deze vraag krijgen we vaker. We fotograferen bruiloften door heel Nederland, en dus niet alleen in West Brabant. Fotostudio Afotografie is gevestigd in de gemeente Moerdijk. Dit ligt in West-Brabant, en onze bruidsfotografen komen uit Etten-Leur en Dordrecht. We fotograferen bruiloften door heel Nederland en zijn veel in Noord Brabant te vinden.

bruidsfotograaf west brabant

Hoi, ik ben Arjan. Samen met Lotte en Duane maak ik het team fotografen van Afotogtafie compleet. Boek je een losse fotoshoot? Dan ben ik jullie fotograaf. Elke vorm van poseer-stress kan je overboord gooien, want door de speelse opdrachtjes ligt de nadruk op genieten. Zo is een fotoshoot niet alleen leuk, maar vooral ook ontspannen om te doen.

bruidsfotograaf west brabant

Lets work together

Mogen we ook jullie bruiloft fotograferen? Samen met jou maken we er graag wat moois van!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ik wil een offerte ontvangen! >>

Of, bekijk ons bruidsfotografie portfolio