Grappige en gekke trouwfoto’s laten maken

Grappige en gekke trouwfoto’s

Wil je ook grappige en gekke trouwfoto’s laten maken?

Grappige en gekke trouwfoto’s laten maken op je bruiloft, dat kan! Als trouwfotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van spontane foto’s van ongedwongen momenten vol met humor. Dus niet de ‘standaard’ trouwfoto’s die je overal tegenkomt. Iets te saai voor mij. In de foto’s die ik voor jullie ga maken ga je zien hoe iedereen een gezellige dag heeft beleefd. Vol me positieve energie!

grappige en gekke trouwfoto

Wil je ook grappige en gekke trouwfoto’s laten maken?

Grappige trouwfoto’s

Met speelse opdrachtjes en aanwijzingen maken we tijdens de fotoshoot ongedwongen foto’s zonder dat de fotoshoot een geforceerde poseersessie wordt. Dus niet de stijve statieportretten uit het trouwalbum van je ouders en grootouders. Wat mij betreft is dit allang niet meer van deze tijd. Tegenwoordig trouwen veel stellen om een dag lang de liefde te vieren met al hun dierbare familie en vrienden. Ik vind dat hierbij best de nodige lol gemaakt mag worden en dat dit terug mag komen in de foto’s.

grappige trouwfoto

Tijdens de bruiloft ga ik jullie helpen met speelse opdrachtjes

Grappige trouwfoto’s met de familie

In de planning van een bruiloft is vaak een moment gereserveerd voor het maken van groepsfoto’s tijdens de middagborrel. Ook hierin verwerk ik graag de nodige humor. Opa en Oma laten we op de grond staan, maar met de jongere daggasten gaan we lekker bewegen. De opdrachten zijn onverwachts en dit zorgt voor humor en grappige groepsfoto’s. Alle dames gooien hun hakken naar de camera, de bruidegom wordt door zijn vrienden in de lucht gegooid of roken met elkaar een sigaar. Ik heb een heel pallet aan opdrachten voor grappige groepsfoto’s voor jullie paraat.

grappige trouwfoto laten maken

Ontspannen groepsfoto’s vol positieve energie

Gekke trouwfoto’s

Uiteraard maak in niet alleen maar gekke trouwfoto’s die in scene zijn gezet. Tijdens een bruiloft loopt niet alles zoals vooraf gepland is. Zoals bij deze foto. De champagnefles glipte uit Joris zijn handen, en spoot alle kanten op. Zelf kon hij er achteraf nog het hardst om lachen. Ik kon hem geen ongelijk geven. Hun dag was inmiddels al meer dan perfect. En dit kleine ongelukje? Dit kon Joris niet deren. Dit zijn de momenten die je achteraf het meeste bijblijven en waar je het meest over napraat. Als bonus leverde dit ‘foutje’ deze gekke trouwfoto op.

gekke trouwfoto

Gekke trouwfoto’s ontstaan soms uit onverwachte momenten

Trouwfoto’s met humor

Ook is er ruimte voor jullie eigen inbreng. Specifieke wensen m.b.t. trouwfoto’s met humor kunnen jullie vooraf doorgeven. Dit kunnen we met elkaar bespreken. Natuurlijk kan dit ook spontaan ontstaan. Zoals dit moment waarop een klein taart gevecht ontstond. Na het aansnijden van de bruidstaart is het gebruikelijk om elkaar een hapje te geven. Nienke schoot wat uit en belande met het stuk taart in het gezicht van Jasper. Hierna kon Jasper het niet laten om dit ook bij Nienke te doen. Payback time!

trouwfoto met humor

Er is ook ruimte voor jullie eigen inbreng

Lets work together


Beschikken jullie over een gezonde dosis humor en wil je als aandenken aan de bruiloft de nodige grappige trouwfoto’s overhouden? Mag ik dan ook jullie bruiloft fotograferen? Samen met jou maak ik er graag wat moois van! Mijn agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur me een persoonlijk bericht per mail.

trouwfotograaf arjan

 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Neem contact met me op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

Anderen bekeken ook

– 3 spectaculaire alternatieven voor een openingsdans
– Deze vragen moet je niet vergeten te stellen aan je huwelijksfotograaf!
– De 7 beste ideeën voor entertainment op je bruiloft
– Dit is wat veel professionals niet met je delen als je een bruiloft gaat plannen!

 

bekijk mijn portfolio

meer info over mij
mijn werkwijze

 

Als trouwfotograaf fotografeer ik al meer dan 15 jaar bruiloften o.a. in: Breda, Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch, Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Bergen op Zoom, Tilburg, Middelburg en Eindhoven.