Fotograaf

Beoordeeld door meer dan 500 bruidsparen

Fotograaf

Na het aanzoek volgt een uitgebreide voorbereiding voor de bruiloft. Na het prikken van de datum en het vinden van een fijne trouwlocatie staat voor veel bruidsparen een fotograaf hoog op hun wensenlijst. Als je van uitgesproken trouwfotografie enthousiast wordt dan zit je hier op het goede spoor. Maar jullie vinden het vast ook fijn om nog eerst even de ervaringen van andere bruidsparen te lezen voordat je een definitieve keuze gaat maken.

Fotograaf gewaardeerd met een 9,9!

Wat klanten over me zeggen, zegt meer dan ik over mezelf kan vertellen. Ik hecht veel waarde aan de mening van de koppels die ik mag fotograferen. De afgelopen 15 jaar heb ik meer dan 500 bruiloften mogen fotograferen en bruidsparen beoordelen me gemiddeld met een 9,9 op een schaal van 1 tot 10.

56 bruidsparen hebben een hele uitgebreide review geschreven die je kunt lezen op The Perfect Wedding. Ik ben dankbaar voor alle lieve woorden! Een aantal van deze reviews zijn te lezen op deze pagina.

trouwfotograaf arjan van der plaat

 

Wat bruidsparen over mij als fotograaf zeggen

Marlous & Marcel over hun bruiloft

trouwfotograaf

Op onze bruiloft kwamen alle verwachtingen uit doordat Arjan en Anna heel fijn zijn om mee te werken!

Fantastische service! Arjan neemt vanaf het begin de tijd om mee te denken over de invulling van de trouwfotografie op de dag, de fotoshoot en leuke momenten om vast te leggen. Inclusief ideeën waar je zelf als aanstaand bruidspaar niet over nadenkt, maar die geweldig zijn om terug te zien op foto’s. Wij zijn enorm blij met alle foto’s die we hebben ontvangen. Prachtige kleuren en vol emotie. Precies zoals we het voor ons zagen! Wij raden een pakket met twee fotografen zeker aan. Dit is heel waardevol omdat o.a. tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd. Dit levert prachtige beelden op! Ook de creatieve groepsfoto met al onze daggasten is ons heel dierbaar.

De communicatie met fotograaf Arjan is vlot en helder. In de voorbereiding waren we al volop voorzien van informatie en er was veel ruimte om de dag door te spreken. En op onze grote dag zelf kwamen alle verwachtingen uit doordat Arjan en Anna heel fijn zijn om mee te werken en ze ook helemaal op elkaar zijn ingespeeld. We hebben van onze gasten veel complimenten gekregen op de foto’s. We koesteren deze foto’s voor de rest van ons leven. We raden iedereen aan om Arjan de trouwfotografie te laten verzorgen! Bedankt voor alles Arjan, je bent ontzettend goed in je vak!
bruidsfotografie nederland

Naomi en Alex over hun bruiloft

trouwfotograaf

Tijdens de fotoshoot zorgde Arjan voor een ontspannen sfeer

Trouwfotograaf Arjan heeft geweldige foto’s gemaakt van onze bruiloft! Tijdens de fotoshoot zorgde hij voor een ontspannen sfeer waardoor je echt op je best de foto staat en volledig van elkaar kan genieten. Gedurende de rest van de dag merkte je eigenlijk niet dat hij aanwezig was, maar hij heeft toch alles op de foto gezet. Was helemaal top. Ook tijdens de voorbereiding heeft Arjan met ons meegedacht en goede tips gegeven voor de dag zelf. Wij raden Arjan zeker aan, en zouden hem zonder twijfel direct weer boeken.
bruidsfotografie nederland

Siska en Maurice over hun bruiloft

trouwfotograaf

Ook alle gasten waren onder de indruk van de foto’s

Fotografen Arjan en Koen waren samen aanwezig op onze trouwdag. Ze hebben geen enkel detail gemist, ze zijn rustig aanwezig en voelen elkaar perfect aan. We hebben heel erg veel prachtige foto’s, die we het liefst allemaal in ons foto album zouden willen! Ook alle gasten waren onder de indruk van de foto’s. Er zijn vast fotografen die iets goedkoper zijn, maar wij vonden het iedere cent waard. Arjan staat niet voor niets in de top 3 trouwfotografen van de BeNeLux !
bruidsfotografie nederland

Rowan en Guy over hun bruiloft

trouwfotografie

Het voelde zo ontzettend goed!

Wij wilde spontane foto’s! Foto’s die ons de dag opnieuw lieten beleven en waarop momenten zichtbaar werden voor ons die wij wellicht op de dag zelf hebben gemist. Via the perfectwedding.nl kwamen we al snel uit bij Arjan en zijn team The Wedding Story. En wat was ik blij dat onze trouwdatum nog vrij was in de agenda van Arjan. We konden snel langskomen voor een eerste kennismaking. Diezelfde avond nog besloten we Arjan vast te leggen als ons trouwfotograaf! Het voelde zo ontzettend goed en de trouwboeken waren zo mooi.

Gedurende de voorbereidingen van het huwelijk verliep het contact heel soepel en spontaan. Het is leuk om te ervaren dat andere ook uit kijken naar onze bruiloft. Het was nog even spannend of Arjan zelf op onze bruiloft aanwezig kon zijn i.v.m. zijn hoogzwangere vrouw. Voor de zekerheid had hij een derde fotograaf meegenomen. Alle drie even spontaan en relax waardoor ze opgenomen werden in de groep. Wij en onze gasten hebben niet het gevoel gehad dat je continu voor de les stond. Dit heeft geresulteerd in prachtige foto’s. Binnen 3(!) weken hebben wij als onze foto’s al ontvangen op de USB stick! Arjan heeft voor ons een eerste selectie gemaakt met foto’s voor het trouwalbum. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat maar ik heb er alle vertrouwen in en kijk ernaar uit. Ik niets anders dan lof uitspreken! Dankjewel.
bruidsfotografie nederland

Melvin en Ela over hun bruiloft

trouwfotografie

Het voelde zo natuurlijk, waardoor je dit ook echt terug ziet op de foto’s

Op zaterdag 1 februari hebben Arjan en Iris onze fantastische dag vastgelegd. In de voorbereiding hebben we elkaar al meerdere malen gesproken en hebben wij aan kunnen geven wat wij belangrijk vonden en welke momenten wij zeker vastgelegd wilden hebben. Tijdens de dag zelf liep alles soepel. Ze loosden ons perfect en relaxed door het officiële fotomoment. Gedurende de rest van de dag hebben we helemaal niet gemerkt dat ze rondliepen met hun camera’s en andere apparatuur.

Bij het zien van de foto’s dachten we alleen maar: ‘Hoe hebben ze dit ook weten vast te leggen en was daar dan een camera?’ Het voelde zo natuurlijk, waardoor je dit ook echt terug ziet op de foto’s. Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s geworden. Spontaan, vrolijk, emotioneel. Voor ons echt perfect! Binnen een aantal dagen hadden we de eerste foto’s al binnen en de rest volgde ook erg snel. We zijn ontzettend blij met onze keuze voor Arjan als onze trouwfotograaf. Ik zou iedereen aanraden om eens met Arjan te praten en zijn werk te bekijken. Wij zouden deze fotografen meteen weer kiezen!
bruidsfotografie nederland

Mark en Marleen over hun bruiloft

trouwfotografie

Wat wij fijn vinden is dat je in alle foto’s de liefde en echte emoties ziet!

Vrijdag 13 april was onze dag. Wij zijn trouwfotograaf Arjan en het team van The Wedding Story erg dankbaar voor het precies op het juiste moment schieten van de foto’s. Wat wij fijn vinden is dat je in alle foto’s de liefde en echte emoties ziet. Wij hebben de mooiste dag van ons leven gevierd en zijn blij dat we dat nu met het fotoalbum en de trouwfilm steeds kunnen herbeleven.
bruidsfotografie nederland

Marcha en Leroy over hun bruiloft

trouwfotografie

Wij waren al direct overtuigd doordat we iets ‘anders’ zagen aan zijn foto’s

Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden en dat is bij de foto’s van Arjan zeker zo! Aan superlatieven tekort om deze trouwfotograaf te beschrijven, dus kijk vooral zelf naar de foto’s en laat je overtuigen! Wij waren al direct overtuigd doordat we iets ‘anders’ zagen aan zijn foto’s. Hij maakte onze hoge verwachtingen al waar tijdens onze loveshoot (een paar maanden vóór de bruiloft) en ook op de grote dag zelf hebben Arjan en zijn team onze verwachtingen meer dan waar gemaakt!

Een paar weken na de je bruiloft wordt de trouwstemming langzaam maar zeker minder, en als je dan zulke mooie foto’s ontvangt kan je de momenten onbeperkt herleven! Hoe kostbaar is dat! Aanvankelijk vond ik trouwfotografen in het algemeen best prijzig, maar achteraf was hij het dubbele van wat hij nu vraagt nog waard geweest. Echt een hele bijzondere fotograaf met een grote toekomst voor zich!
bruidsfotografie nederland

Myron en Carina over hun bruiloft

trouwfotograaf

Het voelde direct zo vertrouwd en dat werd helemaal bevestigt toen we voor de eerste keer met Arjan rond de tafel zaten

We wisten eigenlijk al heel snel dat we twee fotografen op onze grote dag wilde. Via via kwamen we bij Arjan terecht. Na het lezen op de website wisten we eigenlijk al van dit wordt het, het voelde zo vertrouwd en dat werd helemaal bevestigt toen we voor de eerste keer met Arjan rond de tafel zaten. De communicatie liep erg goed. Het was van begin tot het eind een top service!

Op de grote dag hadden we eigenlijk niet eens door dat ze er waren. Dit deed ons ook heel erg verrassen, toen we de foto’s kregen en er foto’s tussen zaten die we totaal niet ‘verwacht’ hadden. Zo gaaf, of je je hele dag gewoon weer helemaal opnieuw beleefd! Wij zijn zo blij dat we Arjan en zijn team van The wedding story gekozen hebben. We kregen trouwens ook hele leuke reacties van onze gasten over de waanzinnige foto’s! Wij zouden hem dus zeker iedereen aanraden, het is het dubbel en dwars waard!! Groetjes Myron & Carina
bruidsfotografie nederland

 

Wil je meer weten over wie ik ben als fotograaf?

Ik wil meer weten over jou! >>

Of, bekijk mijn bruidsfotografie portfolio

 

Ook enthousiast?!

Wil je net als deze bruidsparen een positieve ervaring en ben je enthousiast over mijn stijl van fotograferen? Te gek! Jullie zijn van harte welkom in mijn fotostudio om uitgebreid kennis met me te maken. Als het klikt lijkt het me erg leuk om jullie bruiloft vast te mogen leggen! Ook van jouw dag maak ik graag foto’s waar de liefde en enthousiasme van af spatten.

bruidsfotograaf noord brabant

 

Wil je een afspraak maken om uitgebreid kennis te maken?

Maak een afspraak via whatsapp

Of vul ons contactformulier in