Fotolocatie Zeeland

De 12 beste fotolocaties in Zeeland

Op deze pagina vind je een overzicht van de beste fotolocaties in Zeeland. Al meer dan 12 jaar fotograferen we bruiloften en fotoshoots in Zeeland. We zijn vaak in het Zeeuwse land te vinden en kennen alle leuke fotoplekjes, zelfs de minder bekende plekjes.

fotolocatie in zeeland

Een overzicht van de 12 beste fotolocaties in Zeeland

Tip: Kies voor je bruidsreportage in Zeeland voor een fotolocatie op de route van jullie huis naar de trouwlocatie. Zo hoef je niet onnodig veel tijd in het verkeer door te brengen.

Fotolocatie Brouwersdam Zeeland

Eén van onze favoriete fotolocaties in Zeeland is, op het eiland Schouwe-Duivenland, op het strand direct bij de Brouwersdam. Hier stap je vanaf de parkeerplaats direct het strand op. Dit strand is zelfs een goede fotospot als het iets harder waait dan gemiddeld. Het strand loopt hier namelijk in een kommetje, wat meer beschutting geeft dan de andere stranden.

Fotolocatie Slot moermond Zeeland

Niet veel verder van de Brouwersdam ligt op het eiland Schouwe-Duivenland Slot Moermond. Een prachtig kasteeltje, met slotgracht en kasteeltuin. Dit is niet alleen één van de leukste trouwlocaties van Zeeland, het slot is ook het ideale decor voor een fotoshoot. Om het slot ligt een enorm landgoed wat een oase aan rust en ruimte geeft.

fotolocatie zeeland

Het landgoed om Slot Moermond is een groene oase

Fotolocatie Domburg Zeeland

Domburg is de oudste badplaats van Nederland, en daardoor ook één van de bekendste. Het strand is niet alleen geschikt om te luieren, maar ook van de geschiktste fotolocaties in Zeeland. Het strand is erg groot, dus er is altijd wel een rustig plekje te vinden waar je geen last hebt van andere mensen. De ligging van het strand is ook uitermate geschikt voor een fotoshoot bij zonsondergang

fotolocatie zeeland fotoshoot

Het strand bij Domburg is ideaal gelegen voor een fotoshoot bij zonsondergang

Fotolocatie Noorderhoofd Zeeland

Als bruidsfotograaf in Zeeland combineren we een fotoshoot in de omgeving van Domburg ook altijd met de Noorderhoofd vuurtoren in Westkapelle. Een iconische locatie. De kleine rood witte vuurtoren doet het altijd goed op foto’s.

fotolocatie zeeland noorderhoofd

De kleine rood witte Noorderhoofd vuurtoren

Fotolocatie Middelburg Zeeland

Middelburg is niet alleen de hoofdstad van provincie Zeeland maar ook de stad met de meeste inwoners. In de historische kern vind je nog echte Middeleeuwse straatjes. Er zijn verschillende goede locaties voor een fotoshoot. Vooral bij de Spijkerbrug en de Kinderdijk fotograferen we graag.

fotolocatie middelburg zeeland

In het Middeleeuwse straatjes van Middelburg zijn veel fotogenieke hoekjes te vinden

Fotolocatie Breskens Zeeland

Ook in Zeeuws-Vlaanderen zijn er geschikte fotolocaties. De leukste is in Breskens. Hier staat aan de kust de iconische vuurtoren van Breskens. De zwart witte toren steekt overal bovenuit. De vuurtoren is goed te combineren met een shoot op het gelijknamige strand.

Fotolocatie Veere Zeeland

In de lijst met beste fotolocaties in Zeeland mag de plaats Veere absoluut niet ontbreken. Dit historische havenstadje heeft veel fotogenieke plekjes in het centrum. Als trouwfotograaf beginnen we vaak met fotograferen op de Kaai en lopen vanaf hier een klein rondje door Veere.

Fotolocatie zeeland binnen

Een openbare binnen fotolocatie voor een fotoshoot in Zeeland vinden is best een opgave. Deze zijn schaars. Toch is het handig om als plan B een binnenlocatie op te nemen in de bruiloft planning zodat je bij regen toch droge foto’s kunt maken. Goede binnenlocaties voor een fotoshoot vind je vaak in stadhuizen, musea, industriële panden en als je gaat trouwen bij de trouwlocatie zelf.

fotolocaties zeeland

Het is niet altijd mooi weer, het is verstandig om een plan B achter de hand te hebben

Binnenlocatie Abdij Middelburg

De Abdij vormt letterlijk het middelpunt van Middelburg. Het abdijcomplex bestaat uit 3 kerken en verschillende zalen en gangen. In één van de delen van het completx is tegenwoordig het Zeeuws Museum gevestigd. De abdij in Middelburg is één van de binnenlocaties die we adviseren voor een fotoshoot in Zeeland.

Binnen fotolocatie Kaslokaal Zeeland

De volgende binnenlocatie is de theetuin Het Kaslokaal in Oostkapelle. Het is een voormalige tuinderskas, die omgetoverd is tot theetuin waar je terecht kunt voor thee, koffie en lunch. Een echt familiebedrijf. Vanwege de vele ramen is de kas de meest ideale locatie voor het maken van foto’s als het buiten regent. Mocht het tijdens de fotoshoot droog worden, dan raden we je aan om ook nog foto’s te maken in de tuin die achter de kas verstopt ligt

fotolocatie zeeland binnen

Achter de kas ligt een beschutte tuin met schommel

Binnen fotolocatie Katshuis Zeeland

Het Katshuis in Kats is niet alleen een erg stijlvolle trouwlocatie waar we als trouwfotograaf in Zeeland graag bruiloften fotograferen, het is ook geschikt als fotolocatie. Er zijn verschillende ruimtes die geheel in hun eigen stijl zijn ingericht. Vooral vanwege de mooie aankleding raak je op deze binnen fotolocatie in Zeeland nooit uit gefotografeerd.

Industriële fotolocatie Zeeland

Als je op zoek bent naar een industriële fotolocatie in Zeeland dan kunnen we je de Lasloods in Vlissingen aanraden. Hier is een oude lasloods omgebouwd tot een stoere industriële evenementenlocatie. Ook voor deze fotolocatie geldt dat we je aanraden om vooraf contact op te nemen over de voorwaarden en prijzen.

BRUIDSFOTOGRAFIE VOL HUMOR EN GEZELLIGHEID

We trappen meteen maar even af met een cliché. Jullie bruiloft wordt de mooiste dag van jullie leven. In de voorbereidingen steken jullie veel tijd en moeite. Hoe willen jullie je deze waardevolle dag blijven herinneren? Als de taart op is en iedereen weer naar huis is, wat blijft er dan nog over? De foto’s natuurlijk!

fotograaf bruiloft trouwfoto

Onze stijl van bruidsfotografie kenmerkt zich door mooie foto’s van jullie als bruidspaar, maar ook van de gezellige momenten die je samen met de gasten beleeft. Zoals dat moment waarop je samen je vriendinnen dubbel ligt van het lachen of die lekkere groepsknuffel met al je dierbaren. Juist van dit soort kostbare momenten maken we foto’s. Foto’s die je ook na de bruiloft weer helemaal terugnemen naar dit onbezorgde geluksgevoel. Als jullie het belangrijk vinden om de waardevolle momenten in het leven te koesteren, zijn wij de trouwfotograaf in Zeeland die jullie zoeken.

Trouwfoto’s waar je nog jarenlang met een grote glimlach naar zult kijken

 

Wil je meer voorbeeldfoto’s bekijken?

Bekijk meer foto’s >>

Of neem eenvoudig contact op via whatsapp en vraag of we op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn.

 

Anderen bekeken ook

Portfolio

bekijk mijn portfolio

Over Arjan

meer info over mij

Werkwijze

mijn werkwijze


 

Of ga terug naar mijn bruidsfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.