Trouwfotograaf Zeeland

Zoek je een trouwfotograaf in Zeeland?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen in Zeeland en dan zijn jullie vast ook op zoek naar een geschikte trouwfotograaf. Leuk dat je bij ons bent uitgekomen.

Wat willen jullie na afloop terugzien op de trouwfoto’s? Met onze foto’s leggen we vast hoe iedereen een gezellige dag beleefd. Het vastleggen van de ontspannen sfeer waarvan iedereen aan het genieten is. Dat is onze specialiteit!

trouwfotograaf zeeland

Wil je ook ontspannen foto’s van je bruiloft?

Er is een groot aanbod aan mooie trouwlocaties in Zeeland. We komen regelmatig voor bruiloften bij Slot Moermond, het Veerse Meer, Katshuis, Arendsslot en Brooklyn Beach. Waar gaan jullie trouwen? We zijn erg benieuwd!

Wil jij ook absoluut geen stijve statieportretten?

Heb je wel eens in het trouwalbum van je oma gekeken? Die zit vast en zeker bomvol met stijve statieportretten. Dit is verledentijd! Van jullie bruiloft maken we spontane trouwfoto’s van ongedwongen momenten vol met humor. Met speelse opdrachtjes en eenvoudige aanwijzingen tijdens de fotoshoot in Zeeland maken we prachtige foto’s zonder stijve poseersessie. Zo houden we het gezellig en ontspannen.

Als jullie de bruiloft lekker informeel en vooral niet te stijf willen gaan vieren zijn wij de trouwfotograaf in Zeeland die jullie zoeken.

trouwfotograaf in zeeland

Zit je ook niet te wachten op stijve trouwfoto’s?

prijzen trouwfotograaf Zeeland?

Ons doel is dat mooie trouwfoto’s voor iedereen bereikbaar moet zijn. Professioneel, maar voor een scherpe prijs. De prijzen voor onze trouwfotografie in Zeeland starten bij € 694,- Prijzen zijn afhankelijk van het aantal uur dat je wilt laten fotograferen. Wil je meer weten over onze prijzen? Kijk dan op onze pagina met bruidsfotografie prijzen.

 

Zijn jullie op zoek naar een betaalbare trouwfotograaf in Zeeland?

Ik wil jullie bruidsfotografie prijzen bekijken! >>

Ga direct naar onze prijzen pagina voor een compleet overzicht.

 

Wie zijn wij?!

Wij zijn Lotte en Duane, twee trouwfotografen die bruisen van de energie. Wij houden van foto’s vol energie. Stijve foto’s van je bruiloft zijn zó 1990! We fotograferen graag op informele bruiloften waar het draait om ontspannen en genieten. Even los van de dagelijkse sleur en genieten van een mooie dag. Als dit ook jullie idee is over het vieren van een bruiloft zijn we de perfecte match. Samen met jou gaan we er wat moois van maken!

trouwfotografen zeeland lotte en duane

Wij maken spontane foto’s vol energie

Net even wat anders dan de gemiddelde trouwfotograaf in Zeeland

trouwfotografie zeeland

Ontspannen trouwfoto’s met een flinke dosis humor en gezelligheid

 

Bekijk verschillende voorbeeldfoto’s

Ik wil meer foto’s bekijken! >>

Of, wil je meer weten over wie wij zijn?

 

Anderen bekeken ook

Portfolio

bekijk mijn portfolio

Over Arjan

meer info over mij

Werkwijze

mijn werkwijze


 

Of ga terug naar mijn bruidsfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.