Buiten trouwen

Buiten trouwen

Buiten trouwen is dé trend van de afgelopen jaren. Het heerlijke gevoel van vrijheid die je buiten ervaart, de zon op je gezicht en de rust die de natuur geeft zijn de juiste ingrediënten voor een ontspannen dag. Ook Willemijn en Caspar hebben ervoor gekozen om de volledige bruiloft buiten te vieren. Geniet van hun mooie trouwdag in de buitenlucht.

trouwen in de openlucht

De voorbereidingen thuis

De voorbereidingen vonden plaats in het eigen woonhuis. Willemijn had de volledige bovenverdieping ter beschikking. De beide trotse moeders hielpen bij de voorbereidingen. Beneden werd Caspar geholpen door zijn vader. Willemijn was inmiddels klaar en kon niet meer wachten om haar aanstaande man in zijn pak te zien.

buiten trouwen buiten trouwen buiten trouwen

Inmiddels stond Caspar klaar op de veranda voor de first look. Deze vond buiten plaats. Hier was mooi zacht licht. Ideaal voor het maken van foto’s. Ook Caspar keek vol verwachting uit naar het moment om zijn Willemijn voor het eerst in haar trouwkleding te zien. De ontlading was dan ook enorm en vol enthousiasme bewonderde ze elkaar. Opa, oma en de kinderen waren ook getuigen van dit mooie moment. Hierna vertrok het gezelschap naar de trouwlocatie.

buiten trouwen buiten trouwen buiten trouwen

Een wensballon voor vader

Enkele weken voor de bruiloft was vader overleden. Het verdriet was nog vers. Als aandenken liet het bruidspaar twee wensballonnen op. Het hele gezin hielp hierbij mee. Nog een lange tijd werden de ballonnen nagekeken. Toen ze volledig uit het zicht waren verdwenen zocht het gezin troost bij elkaar.

buiten trouwen trouwen in de openlucht trouwen in de openlucht trouwen in de openlucht

Buiten trouwen

Willemijn en Caspar hadden een perfect plekje in de natuur gevonden waar ze buiten konden trouwen. Op het gras, tussen de bomen, was een prachtige ceremonie setting gecreëerd voor de volledige groep van 50 personen. De ceremonie werd geleid door de vader van Willemijn. Dit resulteerde in een heel persoonlijk verhaal.

Het voordeel van buiten trouwen is dat de natuur een prachtig decor vormt wat veel sfeer geeft aan de foto’s. Voor mij als fotograaf is er een extra voordeel, vaak is er meer ruimte om te bewegen waardoor ik mooiere foto’s kan maken.

trouwen in de openlucht trouwen in de openlucht

De geloften van Willemijn gaf de nodige emotie bij Caspar. Een grote glimlach afgewisseld met een traan. Ook de gasten hielden het niet droog. De tweede fotograaf kon dit op exact hetzelfde moment mooi vastleggen.

Twee paar ogen zien meer dan één. Een bruiloft fotografeer ik altijd met een tweede fotograaf zodat ook de gasten op de foto worden gezet. Het is namelijk niet alleen jullie verhaal. Je viert de dag met dierbare mensen om je heen. Ook al je gasten genieten van een bijzondere dag en gaan na afloop met een fijn gevoel naar huis. Juist dit is wat ik voor jullie vast wil leggen. Zo blijven er achteraf foto’s over van de fijne momenten die je met elkaar hebt beleefd.

buiten trouwen trouwen in de openlucht trouwen in de openlucht buiten trouwen buiten trouwen buiten trouwen

Ook de kinderen werden betrokken bij het huwelijk van papa en mama. Ze mochten allemaal hun eigen goedkeuring geven in de vorm van een handtekening op de akte.

buiten trouwen buiten trouwen

Borrelen, knuffelen en taart eten

De tijd voor een lekker stuk taart was aangebroken. Dit kon niet eerder voordat het bruidspaar uitgebreid getoost had met de aanwezige gasten. Na de lekkere taart volgden er vele knuffels en felicitaties.

buiten bruiloft buiten bruiloft

Voor de borrel was veel tijd genomen. Iedereen genoot van elkaars gezelschap en inmiddels was er ook een lekker muziekje waarop gedanst kon worden. Er waren enkele stukjes en tot slot was er een ijscokar. De kinderen bediende de ijscokar en hebben alle gasten van een overheerlijk ijsje voorzien.

buiten trouwen buiten bruiloft buiten bruiloft buiten bruiloft buiten bruiloft buiten bruiloft buiten trouwen buiten bruiloft

Buiten dineren tussen de fruitbomen

Willemijn en Caspar hadden ervoor gekozen om uitgebreid te dineren in de buitenlucht. Met één lange tafel voor alle gasten. Tussen de fruitbomen. Ontzettend sfeervol! Er werd gelachen, er werd gezongen en uiteraard werd er heerlijk gegeten. Tussen de gangen door waren er speeches, met mooie ontroerende woorden. Tegen het einde van het diner nam ik afscheid van dit mooie gezelschap. Met een voldaan gevoel ging ik naar huis omdat ik van dichtbij had mogen ervaren hoe Willemijn en Caspar non-stop hadden genoten van een geslaagde buiten bruiloft. Buiten trouwen, ik ben er gek op!

buiten trouwen buiten trouwen buiten trouwen buiten trouwen buiten trouwen buiten trouwen

Lets work together

Mag ik ook jullie bruiloft fotograferen? Samen met jou maak ik er graag wat moois van! Mijn agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur me een persoonlijk bericht per mail.

bruidsfotograaf west brabant

 

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Neem contact met me op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

Anderen bekeken ook

Portfolio

bekijk mijn portfolio

Over Arjan

meer info over mij

Werkwijze

mijn werkwijze


 

Of ga terug naar mijn bruidsfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.