Trouwlocatie Den Bosch

De 7 mooiste trouwlocaties in Den Bosch

Als je in de vorige eeuw ging trouwen in Den Bosch was het heel gewoon om dit om de Markt bij het Stadhuis te doen. Tegenwoordig kan je op elke willekeurige locatie trouwen en daarmee is het aanbod van trouwlocaties in Den Bosch enorm gegroeid. Het aanbod is inmiddels overweldigend groot, zeker voor iemand die niet dagelijks een bruiloft organiseert.

trouwlocatie den bosch

De 7 mooiste trouwlocaties van Den Bosch

Als bruidsfotograaf in Den Bosch fotograferen we al meer dan 12 jaar bruiloften in deze prachtige vestingstad en zijn daardoor bekend met bijna iedere trouwlocatie. Op deze pagina delen we onze ervaring met de verschillende trouwlocaties in Den Bosch.

De top 7 trouwlocaties in Den Bosch

Trouwlocatie stadhuis Den Bosch

Traditioneel gezien kiezen bruidsparen nog steeds om te trouwen in het stadhuis van Den Bosch. Het stadhuis ligt midden in het centrum aan de Markt. In de trouwzaal van het oude stadhuis heeft de tijd ruim 500 jaar stilgestaan. Je stapt letterlijk in een tijdscapsule en de trouwzaal oogt niet bepaald fris en modern.

trouwlocatie in den bosch

Bij het stadhuis in Den Bosch kan je enkel voor de huwelijksceremonie terecht

Wil je na de huwelijksceremonie ook nog een borrel organiseren, dan moet je naast het stadhuis nog een andere locatie zoeken en met het complete gezelschap verplaatsen. Bij het stadhuis kan je namelijk enkel terecht voor de huwelijksceremonie. Hierdoor is het stadhuis logistiek gezien niet de handigste optie en is het de overweging waard om de huwelijksceremonie op een andere locatie te vieren. Iets om rekening mee te houden in je bruiloft planning.

Trouwlocatie Kasteel Meerwijk Den Bosch

Aan de rand van Den Bosch ligt kasteel Meerwijk. Het kasteel heeft een mooie kasteeltuin en is een officiële trouwlocatie van de gemeente Den Bosch. De complete bruiloft vanaf ceremonie tot en met een geweldig feest kan hier worden gevierd. Er is veel privacy, ideaal om een besloten feestje te vieren. Deze trouwlocatie in Den Bosch ligt aan het water wat de mogelijkheid biedt om te arriveren per boot, of samen met de gasten te genieten van een rondvaart op De Dieze.

trouwlocatie in vught

Geniet samen met de gasten van een rondvaart op De Dieze

Trouwlocatie Noordbrabants Museum Den Bosch

Het Noordbrabants Museum is onderdeel van de lijst met officiële trouwlocaties in Den Bosch. De locatie beschikt over verschillende vertrekken waarbinnen de complete bruiloft gevierd kan worden.

Trouwlocatie Bossche Kelders Den Bosch

In het centrum, aan de Visstraat, liggen de Bossche kelders. Een officiële trouwlocatie van Den Bosch. Ontsnap aan het drukke centrum en stap in een totaal andere wereld van deze Middeleeuwse kelders. Er zijn diverse kelders met ieder hun eigen karakter, met ruimte voor maximaal 125 gasten.

Trouwlocatie Huize Bergen Vught

Op 10 minuutjes rijden van Den Bosch ligt in Vught het authentieke landhuis Huize Bergen. Bij deze trouwlocatie net buiten Den Bosch kan je de gehele trouwdag doorbrengen. Van een romantische ceremonie die overgaat in een gezellige borrel, tot aan een uitgebreid diner met als afsluiter een onvergetelijk feest.

trouwlocaties den bosch

Bij Huize Bergen kan je de gehele trouwdag doorbrengen

Huize Bergen is gelegen in een groene omgeving en vormt hierdoor een oase van rust. Je hebt een ruime keuze aan verschillende plekjes, zowel binnen als buiten, om de huwelijksceremonie te vieren. De locatie is ook uitermate geschikt voor de fotoshoot. Zo verlies je niet onnodig veel tijd in het verkeer. Feesten kan hier tot in de laatste uurtjes en zelfs overnachten behoort tot de mogelijkheden. Voor het bruidspaar is er een luxe bruidssuite en voor de gasten zijn er meer dan genoeg hotelkamers.

Trouwlocatie IJzeren Man Vught

Als je wilt trouwen met je voetjes in het zand kan je terecht bij strandpaviljoen De IJzeren Man in Vught. Het is een officiële trouwlocatie en geeft de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te trouwen. Buiten kan worden getrouwd op het strand, of de steiger. Een extra mogelijkheid is om de ceremonie rond zonsondergang te plannen wat een garantie is voor een onvergetelijke beleving. De bosrijke omgeving is ook gelijk de ideale fotolocatie om een waardevol aandenken te maken waar je nog lang van kunt nagenieten. Dineren en feesten behoren ook tot de mogelijkheden. Ga je trouwen in Den Bosch dan is trouwlocatie De IJzeren Man zeker de overweging waard!

trouwlocaties in den bosch

De bosrijke omgeving is ook gelijk de ideale fotolocatie

Trouwlocatie Kasteel Maurick Vught

De lijst met mooiste trouwlocaties van Den Bosch is niet compleet zonder Kasteel Maurick. Het kasteel ligt in een bosrijke omgeving in Vught, op 10 minuutjes rijden van Den Bosch. Een prachtige plek om in een sprookjesachtige setting elkaar het ja-woord te geven. Je kunt hier terecht vanaf het aankleden en tot en met het feest kan alles binnen de kasteelmuren worden geregeld. Voor het bruidspaar is er romantische bruidssuite in de voormalige duiventil van het kasteel. Vooral buiten trouwen onder de witte regen in de kasteeltuin is een echte aanrader.

trouwlocaties vught

Ook het diner kan binnen de kasteelmuren worden georganiseerd

BRUIDSFOTOGRAFIE VOL HUMOR EN GEZELLIGHEID

We trappen meteen maar even af met een cliché. Jullie bruiloft wordt de mooiste dag van jullie leven. In de voorbereidingen steken jullie veel tijd en moeite. Hoe willen jullie je deze waardevolle dag blijven herinneren? Als de taart op is en iedereen weer naar huis is, wat blijft er dan nog over? De foto’s natuurlijk!

fotograaf bruiloft trouwfoto

Onze stijl van bruidsfotografie kenmerkt zich door mooie foto’s van jullie als bruidspaar, maar ook van de gezellige momenten die je samen met de gasten beleeft. Zoals dat moment waarop je samen je vriendinnen dubbel ligt van het lachen of die lekkere groepsknuffel met al je dierbaren. Juist van dit soort kostbare momenten maken we foto’s. Foto’s die je ook na de bruiloft weer helemaal terugnemen naar dit onbezorgde geluksgevoel. Als jullie het belangrijk vinden om de waardevolle momenten in het leven te koesteren, zijn wij de trouwfotograaf in Den Bosch die jullie zoeken.

Trouwfoto’s waar je nog jarenlang met een grote glimlach naar zult kijken

 

Wil je meer voorbeeldfoto’s bekijken?

Bekijk meer foto’s >>

Of neem eenvoudig contact op via whatsapp en vraag of we op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn.

 

Anderen bekeken ook

Portfolio

bekijk mijn portfolio

Over Arjan

meer info over mij

Werkwijze

mijn werkwijze


 

Of ga terug naar mijn bruidsfotografie portfolio en bekijk nog meer trouwfoto’s.