Fotoshoot Dordrecht

FOTOSHOOT DORDRECHT

Laat een fotoshoot in Dordrecht maken! Wees niet bang, na afloop heb je geen stijve kaak vanwege het op commando moeten lachen. We gaan er een ongedwongen fotoshoot van maken. Met eenvoudige aanwijzingen en kleine opdrachtjes worden er mooie foto’s gemaakt waarbij humor en gezelligheid centraal staan. Zo is een fotoshoot in Dordrecht extra leuk, maar vooral ook ontspannen om te doen.

fotoshoot dordrecht

We gaan er een ontspannen fotoshoot van maken

Bepaal zelf het type fotoshoot in Dordrecht

Of je nu een zwangerschapsfotoshoot, een gezinsfotoshoot of samen met je partner een loveshoot wilt laten maken, het is allemaal mogelijk. We adviseren je graag over welke fotolocatie in Dordrecht het beste werkt voor jouw type fotoshoot. Neem hiervoor contact met ons op via Whatsapp. We helpen je graag verder.

zwangerschap fotoshoot dordrecht

Welke type fotoshoot wil jij laten maken?

 

Nog wat hulp nodig? Of willen jullie een afspraak maken?

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in

 

Tips voor een fotoshoot in Dordrecht

Fotolocaties in Dordrecht

Er is een ruime keuze aan fotolocaties voor het maken van een fotoshoot in Dordrecht. Vooral de natuur in de Biesbosch is een perfecte omgeving voor een ongedwongen fotoshoot zonder dat het stijve poseersessie wordt. Onze fotografiestijl komt hier het meeste tot zijn recht.

fotoshoot dordrecht bruiloft

In de natuur komt onze fotografiestijl het meest tot zijn recht

We kennen in Dordrecht veel goede fotoshoot locaties. Onze favoriete fotolocatie is de biesbosch. Hier is het rustig en heb je dus geen afleiding van voorbijlopende mensen. Ook het oude stadscentrum rond de Wolwevershaven is erg geschikt. Om je verder te helpen hebben we een overzicht met de beste fotolocaties in Dordrecht gemaakt.

Tip: bekijk het overzicht met de 10 beste fotolocaties in Dordrecht

Beste tijdstip voor een fotoshoot in Dordrecht

Voor een goed resultaat bij de fotoshoot adviseren we tussen 11:00 en 15:00 uur geen foto’s te laten maken. De zon is tijdens dit deel van de dag op zijn felst. Dit geeft harde schaduwen en dit pakt niet goed uit. Vanwege het felle licht ga je knijpen met je ogen.

fotoshoot dordrecht zonsondergang

Plan de fotoshoot rond zonsondergang voor een extra bijzonder resultaat

Het is beter om de fotoshoot te plannen als de zon lager aan de hemel staat. We helpen je graag bij het bepalen van het juiste tijdstip. Eventueel kan je de fotoshoot ook rond zonsondergang plannen voor een extra bijzonder resultaat.

Wat kost een fotoshoot in Dordrecht?

fotoshoot in rotterdam

– Een 1,5 uur durende fotoshoot in Dordrecht
– Spontane en vrolijke foto’s
– De mooiste foto’s in een 20x20cm fotoalbum
– 25 hoge resolutie fotobestanden

De investering voor een fotoshoot is 440,- euro.

fotoshoot inclusief fotoalbum

Na de fotoshoot ontvang je van ons een downloadlink waarmee je de foto’s direct binnenhaalt. Zo heb je de foto’s eenvoudig snel in huis. De mooiste foto’s van de fotoshoot worden gedrukt in een fotoalbum. Zo heb je direct alle foto’s bij de hand. Het fotoalbum is een leuk aandenken, wat je eventueel aan iemand cadeau kunt doen.

Wil je een afspraak maken?

Maak eenvoudig een afspraak via Whatsapp. Geef hierbij aan welke fotolocatie jullie voorkeur heeft. Zo weet je direct wat de mogelijkheden zijn. Heb je nog wat hulp nodig bij de planning van je fotoshoot? Ook hier helpen we graag mee.

 

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in