Zwangerschap fotoshoot

Met een ontspannen gevoel op de foto

We begrijpen dat het van tevoren best spannend kan aanvoelen. Je wilt gewoon een mooie herinnering aan deze bijzondere tijd, maar hoe zorg je ervoor dat je ontspannen op de foto gaat? Wees gerust, hier houden we rekening mee. We begrijpen dat je geen professioneel model bent en helpen je bij wat je moet doen. We zorgen voor een ontspannen sfeer zonder dat je continue het gevoel hebt dat je moet poseren. Als je de zwangerschap fotoshoot thuis laat plaatsvinden ben je bovendien extra op je gemak omdat je in je eigen vertrouwde omgeving bent.

Siska en Maurice over hun zwangerschapsfotoshoot

zwangerschap fotoshoot

Ik voelde me tijdens de zwangerschap fotoshoot heerlijk op mijn gemak

Siska en Maurice: Toen wij voor het eerst een kijkje namen op jou site en je foto’s zagen waren we meteen onder de indruk! Leuke sfeer en je kon goed zien dat mensen zich op hun gemak voelden! Toen we contact met je opnamen reageerde je snel en maakten we een afspraak! Uiteindelijk heb jij onze grote dag grandioos vastgelegd! We hebben zo onwijs genoten van de dag en van het maken van de foto’s (terwijl dat normaal écht niet ons ding is) je praatte ons er doorheen, maakte soms een grapje kortom we voelden ons comfortabel! We bekijken de foto’s nog vaak met veel plezier! We zouden je aan iedereen aanbevelen!

bruidsfotografie nederland

Kies de zwangerschap fotoshoot die het beste bij jou past

Optie 1: Zwangerschap fotoshoot binnen

Optie 2: Zwangerschap fotoshoot buiten

prijzen zwangerschap fotoshoot

Binnen

1 – 1,5 uur fotografie
Mogelijk met partner
Foto’s in een online galerij
10 Hoge resolutie fotobestanden
€ 182,-

Buiten

1 – 1,5 uur fotografie
Mogelijk met partner
Foto’s in een online galerij
10 Hoge resolutie fotobestanden
€ 182,-

Upgrade

upgrade je fotoshoot
20x20cm fotoalbum
Luxe cover
Fuji fotopapier
€ 96,-

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt een zwangerschapsfotoshoot?

De zwangerschapsfotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur.

Op welk moment van je zwangerschap plan je een fotoshoot?

Het beste moment voor een fotoshoot is in week 31e tot 36e van je zwangerschap. Je kunt een de shoot het beste plannen in de 1e week van je verlof.

Waar moet ik extra op letten bij een zwangershoot?

Draag de uren voor de fotoshoot geen knellende kleding, zoals een strakke broek, bh en sokken, om strepen op je lichaam te voorkomen. Het zou zonde zijn als je deze terugziet op de foto’s.

Wat is het beste moment van de dag voor een zwangerschap fotoshoot?

Als je kiest voor een zwangerschapsfotoshoot binnen dan is kan de shoot de gehele dag plaatsvinden. Als je voor buiten hebt gekozen laat dan de shoot in de ochtend of avond maken i.v.m. het zachte zonlicht wat een extra mooi resultaat geeft.

Wat kan ik doen om mezelf voor te bereiden?

Ter voorbereiding op de zwangerschap fotoshoot kan je foto’s verzamelen die je aanspreken. Breng deze foto’s terug naar een selectie van 8 foto’s die we als uitgangspunt bij de shoot kunnen gebruiken.
Zwangerschapsfotoshoot

 

Wil je ook een mooi aandenken aan je zwangerschap?

Ja, ik wil een zwangerschapsfotoshoot boeken! >>

Of, laat je deze tijd zomaar aan je voorbij gaan?