Bruidsfotograaf Roosendaal

Zoek je een bruidsfotograaf in Roosendaal?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen in Roosendaal en dan zijn jullie vast ook op zoek naar een bruidsfotograaf. Leuk dat je bij ons bent uitgekomen.

Wat willen jullie na afloop terugzien op de trouwfoto’s? Met onze foto’s leggen we vast hoe iedereen een gezellige dag beleefd. Het vastleggen van de ontspannen sfeer waarvan iedereen aan het genieten is. Dat is onze specialiteit!

Roosendaal heeft een groot aantal mooie trouwlocaties. We komen met grote regelmaat voor trouwceremonies bij het Oude Raadhuis, Den Wouwdfluit en Markant. We zien ook dat veel Roosendalers voor een trouwlocatie net buiten Roosendaal kiezen en trouwen in Bosschenhoofd, Oudenbosch en Hoeven. Waar gaan jullie trouwen? We zijn erg benieuwd!

bruidsfotografie roosendaal

Wil je ook ontspannen foto’s van je bruiloft?

Wil jij ook absoluut geen stijve statieportretten?

JHeb je wel eens in het trouwalbum van je oma gekeken? Die zit vast en zeker bomvol met stijve statieportretten. Dit is verledentijd! Van jullie bruiloft maken we spontane trouwfoto’s van ongedwongen momenten vol met humor.

Als jullie de bruiloft lekker informeel en vooral niet te stijf willen gaan vieren zijn wij de bruidsfotografen die jullie zoeken.

bruidsfotograaf roosendaal

Wil je net als Harmen en Kosevare geen stijve trouwfoto’s?

Wat zijn de prijzen voor een bruidsfotograaf in Roosendaal

Ons doel is dat mooie trouwfoto’s voor iedereen bereikbaar moet zijn. Professioneel, maar voor een scherpe prijs. De prijzen voor onze bruidsfotografie in Roosendaal starten bij € 694,- Prijzen zijn afhankelijk van het aantal uur dat je wilt laten fotograferen. Wil je meer weten over onze prijzen? Kijk dan op onze pagina met bruidsfotografie prijzen.

 

Zijn jullie op zoek naar een betaalbare bruidsfotograaf in Roosendaal?

Ik wil jullie bruidsfotografie prijzen bekijken! >>

Ga direct naar onze prijzen pagina voor een compleet overzicht.

 

Wie zijn jullie precies?

Wij zijn Lotte en Duane, twee bruidsfotografen die bruisen van de energie. Wij houden van foto’s vol energie. Stijve foto’s van je bruiloft zijn zó 1990! We fotograferen graag op informele bruiloften waar het draait om ontspannen en genieten. Even los van de dagelijkse sleur en genieten van een mooie dag. Als dit ook jullie idee is over het vieren van een bruiloft zijn we de perfecte match. Samen met jou gaan we er wat moois van maken!

trouwfotograaf roosendaal lotte en duane

Wij maken spontane foto’s vol energie.

Net even wat anders dan de gemiddelde bruidsfotografie in Roosendaal

 

Bekijk verschillende voorbeeldfoto’s

Ik wil meer foto’s bekijken! >>

Of, wil je meer weten over wie wij zijn?