Bruidsfotograaf Bergen op Zoom

Zoek je een bruidsfotograaf in Bergen op Zoom?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen in Bergen op Zoom! Dan zijn jullie vast ook op zoek naar een bruidsfotograaf. Leuk dat je bij ons bent uitgekomen. Met een gezonde dosis humor maken we ontspannen trouwfoto’s van jullie bruiloft.

We zijn gek op Bergen op Zoom en komen er altijd graag! Altijd gastvrije mensen die weten hoe je een bruiloft écht moet vieren. Vooral niet te stijf en met de typische bourgondische sfeer. We zijn daar gek op!

Bergen op Zoom heeft een groot aantal mooie trouwlocaties. We komen regelmatig voor bruiloften in Bergen op Zoom. Bijvoorbeeld bij Natuurlijk Kloof en de Draak. We zien ook dat veel Bergenaren voor een trouwlocatie net buiten Bergen op Zoom kiezen en trouwen in Hoeven, Willemstad en Tholen. Waar gaan jullie trouwen? We zijn erg benieuwd!

trouwfotografie bergen op zoom

Wil je ook ontspannen foto’s van je bruiloft?

Wil jij ook absoluut geen stijve statieportretten?

Je gaat trouwen in de omgeving van Bergen op Zoom en de zoektocht naar een geschikte fotograaf voor je bruiloft is gestart. Kan je de stijve statieportretten uit het trouwalbum van je grootmoeder nog herinneren? Dat is mooi verledentijd, we houden van trouwfoto’s van ongedwongen momenten vol met humor. Als jullie de bruiloft lekker informeel en vooral niet te stijf willen gaan vieren zijn wij de bruidsfotograaf die jullie zoeken.

bruidsfotograaf bergen op zoom

Wil jij geen stijve statieportretten?

Wat zijn de prijzen voor een bruidsfotograaf in Bergen op Zoom?

Ons doel is dat mooie trouwfoto’s voor iedereen bereikbaar moet zijn. Professioneel, maar voor een scherpe prijs. De prijzen voor onze bruidsfotografie in Bergen op Zoom starten bij € 694,- Prijzen zijn afhankelijk van het aantal uur dat je wilt laten fotograferen. Wil je meer weten over onze prijzen? Kijk dan op onze pagina met bruidsfotografie prijzen.

Zijn jullie op zoek naar een betaalbare bruidsfotograaf in Bergen op Zoom?

Ik wil jullie bruidsfotografie prijzen bekijken! >>

Ga direct naar onze prijzen pagina voor een compleet overzicht.

 

Wie zijn jullie precies?

Wij zijn Lotte en Duane, twee bruidsfotografen die bruisen van de energie. Wij houden van foto’s vol energie. Stijve foto’s van je bruiloft zijn zó 1990! We fotograferen graag op informele bruiloften waar het draait om ontspannen en genieten. Even los van de dagelijkse sleur en genieten van een mooie dag. Als dit ook jullie idee is over het vieren van een bruiloft zijn we de perfecte match. Samen met jou gaan we er wat moois van maken!

fotograaf bergen op zoom lotte en duane

Wij maken spontane foto’s vol energie.

Net even wat anders dan de gemiddelde bruidsfotografie in Bergen op Zoom

 

Bekijk verschillende voorbeeldfoto’s

Ik wil meer foto’s bekijken! >>

Of, wil je meer weten over wie wij zijn?